Στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο booth μας στο SMS Corner – Room El Patio, stand 11, στη Μαδρίτη, όπου θα συμμετέχουμε για ακόμα μια χρονιά στο WWC (Wholesale World Congress), το International Meeting Point για τον τομέα του A2P Messaging!
Η Μ-STAT, με 20+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και ηγετική παρουσία στον κλάδο του Business Messaging, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει απευθείας δρομολογήσεις SMS και με τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, απευθείας σύνδεση με τη Viber και υψηλής ποιότητας routing παγκοσμίως!
Οι λύσεις Βusiness Messaging που προσφέρουμε παρέχονται μέσω μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας πλατφόρμα μηνυμάτων (Omni) που διαθέτει πολλαπλά κανάλια όπως: SMS, Viber, Push Notifications, E-mail και άλλα, για μια ολοκληρωμένη omni-channel conversational experience. Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας υποστηρίζουν τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες για real-time, one-way & two-way communication όπως το RCS και τα Chatbots. Όλες οι υπηρεσίες έχουν αναπτυχθεί από εξειδικευμένο τμήμα R&D.
Στο WWC θα έχουμε και φέτος την ευκαιρία να συναντήσουμε επαγγελματίες του κλάδου, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, και να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες και σχέσεις.
Η συμμετοχή μας σε εξειδικευμένα συνέδρια το κλάδου συμβάλει σημαντικά στο να ενισχύσουμε την προβολή και την αναγνωσιμότητα της εταιρείας μας σε διεθνές επίπεδο.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο εδώ.