Οmni-Messaging Platform

Aνακαλύψτε τη δύναμη του omni messaging και δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο customer experience! Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας μέσω πολλαπλών καναλιών mobile επικοινωνίας!

 
 

Δοκιμάστε την omni messaging πλατφόρμα!

Χαρακτηριστικά πλατφόρμας

 

Απευθείας δρομολόγηση Viber μηνυμάτων

Ως επίσημος συνεργάτης της Rakuten Viber, η M-STAT είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, που έχουν εξασφαλίσει απευθείας διασύνδεση με τη Viber για τη δρομολόγηση μηνυμάτων.

Push Notifications

Δημιουργήστε μοναδικές push καμπάνιες και εμπλουτίστε τις με deep linking και urls, για να αυξήσετε το user engagement & τη συνολική απήχηση της καμπάνιας.

Υψηλής Ποιότητας Δρομολόγηση

Η M-STAT παρέχει απευθείας διασυνδέσεις για τη μαζική αποστολή SMS σε Ελλάδα, Αλβανία, Κύπρο & Ισπανία και παράλληλα, είναι η μοναδική εταιρία που έχει εξασφαλίσει απευθείας δρομολογήσεις με όλους τους Ελληνικούς παρόχους για τον τερματισμό των SMS.

Στατιστικά παράδοσης

Η πλατφόρμα μας παρέχει ολοκληρωμένα στατιστικά παράδοσης σε πραγματικό χρόνο για τις Push,  Viber και SMS καμπάνιες σας.

API Integration

Συνδέστε απευθείας την εφαρμογή, την πλατφόρμα ή το CRM σύστημά μας με την προηγμένη omni messaging πλατφόρμα μας μέσω API (HTTP ή SMPP).

White label πλατφόρμα

Η M-STAT διαθέτει τη δική της, προηγμένη white label omni-messaging πλατφόρμα, η οποία προσφέρεται στις επιχειρήσεις ως software-as-a service λύση και υποστηρίζει πολλαπλά επίπεδα χρηστών και μεταπωλητών.

 

Διασυνδέσεις

Salesforce

Η M-STAT δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του Omni Messaging με το Salesforce Journey Builder, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να στέλνουν SMS & Viber μηνύματα.

Viber for Business

Σύμφωνα και με την επίσημη δημοσίευση της Rakuten Viber, η Μ-STAT είναι Global Partner και έχει απευθείας διασύνδεση μαζί της για την υπηρεσία Viber Business Messaging.

Η προηγμένη omni πλατφόρμα της Μ-STAT απέσπασε 2 βραβεία στα e-volution awards 2018. 

Τεχνολογική Καινοτομία
Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Αναπτύξτε αποτελεσματικές omni-messaging καμπάνιες!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X