Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στην «ΕCDM EXPO», τη μεγαλύτερη έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη ΝΑ Ευρώπη, που θα διεξαχθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Το Booth μας θα βρίσκεται στο ΗΑLL B, STAND B6.
Η έκθεση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε τα τελευταία επιτεύγματα και τις καινοτομίες που έχουμε επιτύχει στον τομέα του Μobile Business. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του Μobile Business πάνω από 2 δεκαετίες και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των Μobile υπηρεσιών με έμφαση στο Βusiness Messaging και στα Μοbile Αpps. Προσφέρουμε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας όπως: SMS, Viber, Push Notifications, E-mail και άλλα, για μια ολοκληρωμένη omni-channel conversational experience. Ταυτόχρονα υποστηρίζουμε τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες για real-time, one-way & two-way communication όπως το RCS και τα Chatbots.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας, στο ΗΑLL B, STAND B6 του «ΕCDM EXPO» και να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα μας & τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε και να συζητήσουμε περαιτέρω σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Μάθετε περισσότερα για την έκθεση εδώ.