Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση


OΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

Παρέχουμε mobile messaging, mobile marketing υπηρεσίες και εφαρμογές στις εταιρίες που επιθυμούν την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους. Συνδυάζοντας τη 20ετή εμπειρία μας με την τεχνογνωσία της ομάδας μας, εμπλουτίζουμε τη mobile επικοινωνία και τις επιχειρηματικές εφαρμογές με μετρήσιμες mobile marketing ενέργειες.

 

Omni Messaging

Η προηγμένη πλατφόρμα της M-STAT σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία μοναδική omni messaging εμπειρία μέσω 3 καναλιών επικοινωνίας: Push Notifications, Viber Service Messages και SMS.

Δείτε περισσότερα

Premium SMS

Υποστηρίζουμε τις καμπάνιες σας και την υλοποίηση συνδρομητικών υπηρεσιών. Με τα PSMS προσφέρετε στους πελάτες σας ένα ασφαλές κανάλι πληρωμών μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

Δείτε περισσότερα

Mobile Applications

Προσφέρουμε μια ολική προσέγγιση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών. Από την παροχή συμβουλών και τεχνικής ανάλυσης, έως το σχεδιασμό και την ανάπτυξη cross-platform εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα

Custom Υπηρεσίες

Αναπτύσσουμε ευέλικτες λύσεις που συνδέουν τα mobile με τα web οικοσυστήματα. Εύκολα προσαρμόσιμες, οι λύσεις μας φιλοξενούνται στα data centers μας ή στις υποδομές σας.

Δείτε περισσότερα

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη mobile εμπειρία!

  • Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την M-STAT, δουλέψαμε στενά με την ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών. Πιστεύουμε πραγματικά ότι η M-STAT προσφέρει κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση στον πελάτη και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας.
    - Κωνσταντίνος ΣοφρώνηςBMS United Bunkers
  • Η Product Development ομάδα της M-STAT μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις πραγματικές προκλήσεις και ανάγκες της mobile εφαρμογής και να λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για μία, τόσο σημαντική για εμάς, εφαρμογή.
    - Μίλτος Εφεντάκης24MEDIA
  • Λόγω της M-STAT έχουμε μια υπέροχη εφαρμογή για το ραδιοφωνικό σταθμό μας. Η εφαρμογή αρέσει στους ακροατές μας για το εύχρηστο και φιλικό στη χρήση περιβάλλον της. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την M-STAT, μάθαμε πολλά για τον συναρπαστικό κόσμο των κινητών εφαρμογών.
    - Dadie MohametMetromedia Group of Companies

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

 
 

Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση και ο σεβασμός προς τα έργα που αναλαμβάνουμε συμβάλλουν στη συνεχή ανάπτυξή μας. Περισσότεροι πελάτες, περισσότερα projects, περισσότερα χρόνια εμπειρίας.

0Πελάτες
0Projects
0Χρόνια εμπειρίας

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 
 

Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στο χώρο της mobile επικοινωνίας, τηρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση ποιότητας (ISO).

 
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X