Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα brands αλληλεπιδρούν με το κοινό τους. Με πάνω από 2 δεκαετίες εμπειρία και τεχνογνωσία, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναδειχθούν στο mobile οικοσύστημα, παρέχοντάς τους καινοτόμες στρατηγικές και εξατομικευμένες εμπειρίες. Προσφέρουμε την υποδομή και τις κατάλληλες δυνατότητες για μια omni-channel conversational experience.

 

Mobile Marketing

Η προηγμένη πλατφόρμα της M-STAT σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία μοναδική omni messaging εμπειρία μέσω πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας: SMS, Viber, RCS, Push Notifications και άλλα.

Δείτε περισσότερα

E-mail Marketing

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του e-mail marketing μέσω της omni-channel πλατφόρμας μας για μια ολιστική στρατηγική marketing. Αναβαθμίστε την επικοινωνία με το κοινό σας σήμερα.

Δείτε περισσότερα

Mobile Applications

Προσφέρουμε μια ολική προσέγγιση στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών. Από την παροχή συμβουλών και τεχνικής ανάλυσης, έως το σχεδιασμό και την ανάπτυξη cross-platform εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα

Custom Υπηρεσίες

Αναπτύσσουμε ευέλικτες λύσεις που συνδέουν τα mobile με τα web οικοσυστήματα. Εύκολα προσαρμόσιμες, οι λύσεις μας φιλοξενούνται στα data centers μας ή στις υποδομές σας.

Δείτε περισσότερα

KRAFT Paints – KRAFT Pro

 

Groupama – MyCheetah

 

Ατλαντική Ένωση

 

FrieslandCampina Hellas

 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη mobile εμπειρία!

  • Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την M-STAT, δουλέψαμε στενά με την ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών. Πιστεύουμε πραγματικά ότι η M-STAT προσφέρει κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση στον πελάτη και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας.
    - Κωνσταντίνος ΣοφρώνηςBMS United Bunkers
  • Η Product Development ομάδα της M-STAT μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις πραγματικές προκλήσεις και ανάγκες της mobile εφαρμογής και να λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για μία, τόσο σημαντική για εμάς, εφαρμογή.
    - Μίλτος Εφεντάκης24MEDIA
  • Λόγω της M-STAT έχουμε μια υπέροχη εφαρμογή για το ραδιοφωνικό σταθμό μας. Η εφαρμογή αρέσει στους ακροατές μας για το εύχρηστο και φιλικό στη χρήση περιβάλλον της. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την M-STAT, μάθαμε πολλά για τον συναρπαστικό κόσμο των κινητών εφαρμογών.
    - Dadie MohametMetromedia Group of Companies

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

 
 

Η πελατοκεντρική μας προσέγγιση και ο σεβασμός προς τα έργα που αναλαμβάνουμε συμβάλλουν στη συνεχή ανάπτυξή μας. Περισσότεροι πελάτες, περισσότερα projects, περισσότερα χρόνια εμπειρίας.

0Πελάτες
0Projects
0Χρόνια εμπειρίας

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 
 

Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στο χώρο της mobile επικοινωνίας, τηρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση ποιότητας (ISO).

 
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X