Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο λάβαμε από το θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργάνωσε για όγδοη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Golf Privé της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 550 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου. Τιμήθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποί τους, που κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και να συνδράμουν σημαντικά στους κλάδους τους και συνολικά στην εγχώρια οικονομία, καθώς και να αναπτύσσονται και να κάνουν βήματα προόδου.
Ο Κος Ίων Μπαντέκας, CEO της Μ-STAT, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση της εταιρείας:
«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη διάκρισή μας στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS». Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να επιβραβεύονται οι προσπάθειες και η αφοσίωση του προσωπικού μας για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε μια πελατοκεντρική εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην παροχή εξειδικευμένων αλλά και καινοτόμων λύσεων Mobile Marketing, με γρήγορη και προσωπική φροντίδα των πελατών μας. H εποχή της πανδημίας δημιούργησε νέες προκλήσεις αλλά και ανάγκες απομακρυσμένης επικοινωνίας. Η Μ-STAT, με 20+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και ηγετική παρουσία μεταξύ άλλων στον κλάδο του Business Messaging, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Παράλληλα, κατάφερε σημαντική αύξηση των πωλήσεων, που έφερε και τη συγκεκριμένη αναγνώριση δίνοντας νέα ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. Στα πλαίσια αυτά, τα γραφεία μας μεταφέρθηκαν πρόσφατα σε σύγχρονες “πράσινες” εγκαταστάσεις 500 τετραγωνικών που αντανακλούν πλήρως τις αξίες μας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον. Επενδύουμε στην διαρκή μας αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα με στόχο να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στο κλάδο μας.»
Στόχος μας είναι η διαρκής ανάπτυξη των υπηρεσιών και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Μάθετε περισσότερα