Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ SMS (BULK SMS)

Διαθέτουμε απευθείας διασύνδεση με παρόχους κινητής τηλεφωνίας για τη μαζική αποστολή SMS (Bulk SMS) σε Ελλάδα, Κύπρο, Aλβανία και Ισπανία.
Παρέχουμε υψηλής ποιότητας παράδοση SMS σε περισσότερες από 180 χώρες μέσω αξιόπιστων διασυνδέσεων με περισσότερους από 1000 mobile network operators παγκοσμίως.

Προηγμένο SMS Messaging

Παρέχουμε μία εύχρηστη πλατφόρμα για τη μαζική αποστολή SMS σε Ελλάδα και Κύπρο, με προηγμένες δυνατότητες SMS αποστολών και reporting.

Ποιότητα

Δυνατότητα πολλαπλής δρομολόγησης, ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και αξιόπιστη παράδοση SMS. Συνεχής παρακολούθηση της υπηρεσίας για να διατηρηθεί η υψηλή διαθεσιμότητά της.

Κάλυψη δικτύου

Διαθέτουμε σταθερές και αξιόπιστες συνδέσεις με περισσότερους από 800 παρόχους κινητών δικτύων και 180 χώρες σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας την εύκολη και άμεση παράδοση των SMS σας.

Αναφορές παράδοσης

Στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο με λεπτομερείς αναφορές σχετικά με την κατάσταση παράδοσης SMS (παραδόθηκαν, δεν παραδόθηκαν, λάθος αριθμός, μήνυμα φραγής κλπ).

Ενσωμάτωση API

Η πλατφόρμα μας προσφέρει την εύκολη ενσωμάτωση συνδέσεων μέσω HTTP API και SMPP για γρήγορες και άμεσες αποστολές Bulk SMS μέσα από τις δικές σας εφαρμογές.

Premium υποστήριξη

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, εξασφαλίζοντας ότι οι SMS καμπάνιες σας είναι κατάλληλα σχεδιασμένες και άρτια υλοποιημένες.

Ξεκινήστε τη μαζική αποστολή των SMS σας μαζί μας!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X