ΕΙΜΑΣΤΕ Η M-STAT

 

H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2001 και είναι πρωτοπόρος στο χώρο των mobile υπηρεσιών στην Ελλάδα. H ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους mobile experts που τρέφουν μεγάλη αγάπη για τις νέες τεχνολογίες και την mobile επικοινωνία. Mέσα από τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, συνδυάζουμε τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με τις ανάγκες της αγοράς, με στόχο να παραδίδουμε στους πελάτες μας μοναδικά προϊόντα και custom mobile εφαρμογές, για να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας. H ομάδα του product development και marketing της εταιρίας μας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε προϊόντα και υπηρεσίες πραγματικής επιχειρηματικής αξίας!

Οι Αξίες μας
customer_value_mstatΣεβόμαστε όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα δραστηριοποίησής τους. Για εμάς, το συναρπαστικό ταξίδι της δημιουργίας ενός επιτυχημένου προϊόντος ή υπηρεσίας, ξεκινά βοηθώντας τους πελάτες μας να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες, εκφράζοντας παράλληλα τις επιθυμίες τους. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να παραδίδουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά, εντοπίζοντας τα μοναδικά εκείνα χαρακτηριστικά που θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης τους.
teamwork_mstatΗ επιχειρηματική μας κουλτούρα, ο συλλογικός τρόπος εργασίας και η ανοιχτή σκέψη, βοηθούν τις ομάδες μας να λειτουργούν αποδοτικά. Η αποτελεσματική δημιουργία απαιτεί την σωστή διασύνδεση όλων των εμπλεκόμενων μερών και ιδεών. Από τις επιλογές στο development μέχρι τις έννοιες του marketing και των business requirements όλα απαιτούνται για ένα μοναδικό προϊόν.
learning_mstatΓια εμάς η εκμάθηση ισοδυναμεί με τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων και της απόδοσής μας. Αμφισβητώντας τα κεκτημένα, αλλά και επανεξετάζοντας τις ροές εργασίας και τις διαδικασίες, αλλάζουμε προς το καλύτερο. Ενισχύουμε την έρευνα και την επικοινωνία, παρακινώντας τους ανθρώπους μας να μοιράζονται τις απόψεις τους ανοιχτά, αλλά και να αναλαμβάνουν το ρίσκο. Πιστεύουμε ότι για την επιβίωση και την επιτυχία τόσο της εταιρείας μας, όσο και των συνεργατών μας είναι απαραίτητη η τεχνογνωσία, η υιοθέτηση και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ασφάλεια & Ποιότητα

Εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 27001 και ISO 9001.

Αξιοπιστία & Διαφάνεια

Είμαστε αδειοδοτημένοι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και η μοναδική εταιρεία που έχει εξασφαλίσει  απευθείας συνδέσεις με όλους τους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Καινοτομία & Ευελιξία

Παραδίδουμε προϊόντα και επιχειρηματικές λύσεις που ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και μπορούν να προσαρμοστούν στις ακριβείς ανάγκες του κάθε έργου.

 
  • Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόλογο δίκτυο επιχειρηματικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες από όλους τους κλάδους.Κοιτάμε μπροστά και αποσκοπούμε στη διαμόρφωση του κλάδου των εφαρμογών της κινητής τηλεφωνίας.
    - Ίων ΜπαντέκαςCEO, M-STAT

Έχουμε πάθος για την τεχνολογία και την επικοινωνία!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X