Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 23 Ιανουαρίου 2023 ένα ξεχωριστό Event που απευθυνόταν αποκλειστικά σε συνεργάτες της Μ-STAT. Το Εvent διοργανώθηκε από την M-STAT και την Rakuten Viber.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη επιχειρήσεων και συνεργάτες της M-STAT που κάνουν χρήση των υπηρεσιών Viber Business Messaging. Oι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι, από υψηλόβαθμα και εξειδικευμένα στελέχη της Viber, για τις εξελίξεις και τις αναβαθμίσεις στο Viber Business Messaging.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μια σύντομη παρουσίαση των υπηρεσιών Business Messaging από τον Ίων Μπαντέκα, CEO της Μ-STAT, το λόγο πήραν τα στελέχη της Viber, Cristina Constandache – Chief Revenue Officer, Noa Bar Shay – Senior Partnerships Account Director και Karen Constante Gispan – Senior Partnerships Manager. Οι συνεργάτες μας ενημερώθηκαν για τα Trends στο Viber Business Messaging στην Ελλάδα και τo στόχο της Viber να γίνει ένα “Super App”, μια πλατφόρμα ουσιαστικά όπου τα brands θα απολαμβάνουν πολλαπλές υπηρεσίες.
Στο πλαίσιο του Event παρουσιάστηκαν και δύο νέα features τo Business Inbox και το Commercial Account, που θα αποτελέσουν το επόμενο βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της.

accounts
 
Business Inbox

Πρόκειται για έναν ειδικό φάκελο που δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη οργάνωση μηνυμάτων που προέρχονται από brands.

  • Από την κεντρική οθόνη του Viber o κάθε χρήστης έχει πρόσβαση σε ένα φάκελο που βρίσκει συγκεντρωμένη όλη την επικοινωνία με brands.
  • O φάκελος Business Inbox δημιουργείται αυτόματα.
  • Η λειτουργία επιτρέπει την αποθήκευση και την οργάνωση όλων των Business Messages (pin συγκεριμένης συνομιλίας, μετακίνηση στην κύρια οθόνη, προβολή ειδοποιήσεων).

Το Business Ιnbox αναβαθμίζει την επικοινωνία μεταξύ εταιρειών και χρηστών, βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών, ενισχύει το brand loyalty και αυξάνει τις πωλήσεις.

 
Commercial Account

Είναι μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να ανακαλύπτουν όλες τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις και τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτουν, σε ένα σημείο.

  • Εκεί εμφανίζονται τα προφίλ των εταιριών με σχετικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους και τα κανάλια επικοινωνίας τους με τoυς χρήστες.
  • Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης. Οι χρήστες βρίσκουν εταιρείες που τους ενδιαφέρουν και ξεκινούν άμεσα επικοινωνία.
  • Οι χρήστες που θέλουν να συνδεθούν με μια επιχείρηση στο Viber θα μπορούν να επιλέξουν το κανάλι που προτιμούν.

Το Commercial Account επιτρέπει στις εταιρείες να αναβαθμίσουν την επικοινωνία τους με τους πελάτες και να προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες όπως τοποθεσία, κλήση επιχείρησης και άλλα.

bussiness_4
Μετά την ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Rakuten Viber ακολούθησε σχετικό Q&Α όπου οι συνεργάτες μας συζήτησαν με τα στελέχη της Viber. To event ολοκληρώθηκε με ελαφρύ φαγητό και ποτό.

Ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή!

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Viber Exclusive Event, έδωσε το έναυσμα και για άλλα αντίστοιχα, με θέματα που ενδιαφέρουν το πελατολόγιό μας.