Για 3η συνεχή χρονιά, η Μ-STAT ως ενεργό μέλος του ΣΕΚΕΕ, συμμετείχε στο ελληνικό περίπτερο του Mobile World Congress, με στόχο να προωθήσει τόσο τις υπηρεσίες που παρέχει, όσο και την Ελληνική επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
O Iάσονας Αντωνόπουλος, Product Development Director της M-STAT , έδωσε μια σύντομη συνέντευξη σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στο φετινό MWC, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους στόχους της εταιρείας για την επόμενη χρονιά.

Δίνοντας έμφαση στο B2B marketing, η ομάδα μας παρουσίασε τις mobile messaging υπηρεσίες της και πιο συγκεκριμένα στην WebSMS πλατφόρμα της, ως ένα ευέλικτο εργαλείο για να ξεκινήσει ένας επιχειρηματίας τη δική του SMS επιχείρηση.
Η βιομηχανία του Bulk SMS messaging είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα και ένας επιχειρηματίας μπορεί εύκολα να επωφεληθεί έχοντας επιπλέον κέρδος για την εταιρεία του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να ξεκινήσουν τη δική τους SMS επιχείρηση μέσα σε μία μόλις ημέρα και να εκμεταλλευτούν πλήρως την WebSMS υπηρεσία μας, η οποία παρέχεται ως software-as-a-service λύση. Η υπηρεσία μας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση SMS επικοινωνίας με πολλαπλά οφέλη:

• Γρήγορο και εύκολο στήσιμο της πλατφόρμας
• Φιλικό και εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
• Δεν απαιτείται καμία τεχνική γνώση ή υποδομή
• Πολυεπίπεδη πλατφόρμα που υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές κατηγορίες χρηστών και μεταπώλησης SMS

Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα για την WebSMS πλατφόρμα μας ή να δοκιμάσετε το demo μπαίνοντας εδώ .

Η εταιρεία μας πάντα αναζητά ευκαιρίες να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της και στις παγκόσμιες αγορές αντίστοιχα. Γι’ αυτό ακριβώς, παρέχουμε στις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων mobile λύσεων, προσαρμοσμένων πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να κερδίζουμε όλο και περισσότερη εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας!