Πως οι mobile πληρωμές σας βοηθούν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και την αξιοπιστία των πελατών σας απέναντί σας; Το να παρακινείτε τους πελάτες σας να ολοκληρώνουν τις πληρωμές τους εύκολα και γρήγορα μέσω των κινητών τους τηλεφώνων είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο τόσο για εσάς, όσο και για εκείνους. Από τη στιγμή που τους προσφέρετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους μέσω της κινητής τους συσκευής, η διαδικασία απλοποιείται για όλους. Κι εκείνοι δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους τη χρεωστική ή τη πιστωτική τους κάρτα με κίνδυνο να τη χάσουν κι εσείς, μπορείτε άμεσα να ελέγξετε ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε και ότι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν customer loyalty προγράμματα μέσα στα ειδικά διαμορφωμένα mobile applications που παρέχουν για mobile πληρωμές. Έτσι, μπορούν να επιβραβεύουν τους πελάτες τους ή να τους παρέχουν custom προσφορές σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Συνοψίζοντας, ας δούμε περιληπτικά τα οφέλη των mobile πληρωμών:

• Δημιουργία customer loyalty προγραμμάτων
• Δυνατότητα πολλαπλών μεθόδων πληρωμής
• Ασφαλείς συναλλαγές & προστασία δεδομένων
• Ευκολία και αμεσότητα στη διαδικασία των πληρωμών
• Παρακολούθηση της συμπεριφοράς των πελατών σας
• Εξοικονόμηση χρημάτων από προμήθειες τρίτων

Επιπλέον, με τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη της τεχνολογίας, όλοι γνωρίζουμε ότι οι μέθοδοι ασφάλειας και προστασίας των δεδομένων των χρηστών, αλλά και επαλήθευσης των στοιχείων τους βελτιώνονται συνεχώς, έτσι ώστε η όλη διαδικασία να είναι απλή, εύκολη και πρακτική για τους mobile χρήστες. Άλλωστε, στόχος είναι οι εταιρείες που παρέχουν τη δυνατότητα mobile πληρωμών όχι απλώς να εξασφαλίσουν, αλλά και να εγγυηθούν αφενός την προστασία των δεδομένων των χρηστών και αφετέρου την εξοικονόμηση του χρόνου και των χρημάτων τους σε καθημερινό επίπεδο.