Η Μ-STAT, εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της mobile επικοινωνίας και των τηλεπικοινωνιών από το 2001, γιορτάζει σήμερα τα 14 χρόνια λειτουργίας της!
Η εταιρία προσφέρει mobile messaging υπηρεσίες και εφαρμογές στις εταιρίες που επιθυμούν την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, την καθιστούν μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στο χώρο.

Επιπλέον, η Μ-STAT τηρεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας των συστημάτων της , καθώς είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και ISO 27001.
Ένα ακόμη σημαντικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός, ότι είναι η μοναδική εταιρία που έχει απευθείας σύνδεση και με τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για τη μαζική αποστολή SMS.

Στο σύνολο των υπηρεσιών της ανήκουν η μαζική αποστολή μηνυμάτων (Bulk SMS), τα Premium SMS, το SIM Hosting, καθώς και ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη custom mobile εφαρμογών.
Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της έχει καταφέρει να χτίσει ένα ισχυρό δίκτυο επιχειρηματικών συνεργασιών , τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Στόχος της M-STAT είναι η συνεχής εξέλιξή της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη των συνεργατών της, στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στη διαρκή διεύρυνση των συνεργασιών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.