Η M-STAT ανταποκρινόμενη στην έκκληση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε Θεσσαλία & Βόλο, ανακοινώνει τη στήριξή της στην Humanity Greece. Η εταιρεία μας αναγνωρίζωντας την τεράστια ανάγκη για ανθρωπιστικό έργο και τον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές η Humanity Greece, αποφάσισε να συνδραμει στο έργο της στέλνωντας σημαντικά είδη πρώτης ανάγκης προς τους πλημμυροπαθείς.
Με αυτήν τη δωρεά παρέχουμε είδη, όπως νερά, snacks, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά είδη & βρεφικά είδη, προκειμένου να συμβάλλουμε στην ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Σε τέτοιες στιγμές είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι η συλλογική προσπάθεια και η αμοιβαία υποστήριξη είναι τα ισχυρότερα εργαλεία για την αντιμετώπιση αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων.
Η Μ-STAT εκφράζει τη βαθιά της συμπαράσταση προς τους πληγέντες και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει τη βοήθειά της κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου ανάκαμψης, διαβεβαιώνοντας τους πληγέντες ότι δεν είναι μόνοι τους!