Όπως κάθε χρόνο, η M-STAT είναι χορηγός στο συνέδριο “e-business World” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες έχουν πλέον επεκταθεί σε όλες τις λειτουργίες των επιχειρήσεων και δεν περιορίζονται στη δημιουργία ενός e-shop. To τρίτο «e-business World» έχει ως στόχο να δώσει στους συμμετέχοντες μια γεύση για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον ψηφιακό κόσμο με τέσσερις βασικές ενότητες:

• Session 1: Starting Up an e-Business
• Session 2: The e-Business Puzzle – Technology and Digital Promotion
• Session 3: The e-Business Puzzle – e-Payments, Logistics and Operations
• Session 4: e-Business: The 5th element

Κατά την διάρκεια του «e-business World», οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops με γνωστούς ομιλητές με θέματα γύρω από τα social media, την ψηφιοποίηση, το mobile marketing, καθώς και crisis management τεχνικές.

Η μετάβαση από το ‘e’ (electronic) και το ‘m’ (mobile) είναι μια παγκόσμια πραγματικότητα. Η αυξανόμενη χρήση των κινητών συσκευών, η ευελιξία και η ευκολία των εφαρμογών και η εκτεταμένη χρήση των κινητών αποτελούν πλέον τα νέα δεδομένα.

Η M-STAT θα είναι εκεί προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα του mobile communication. Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις mobile λύσεις που παρέχουμε για να επωφεληθεί η επιχείρησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο hello@m-stat.gr με θέμα : e-Business World.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το official website.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε εκεί.