Για ένα ακόμη χρόνο, η M-STAT συμμετέχει ενεργά στο 4ο συνέδριο για Mobiles & Apps με τίτλο “Moving App-wards: Η πρόκληση των πολλαπλών οθονών” που διοργανώνεται από την SmartPress.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

• Apps for Business: The mobile Company era!
• What’s App? Apps for People!
• The StartApp Nation: Myth and reality!

Στην παρουσίασή μας θα αναφερθεί η επιτυχία της εφαρμογής του Sport24, που υλοποιήθηκε για λογαριασμό του πελάτη μας 24Media. Η εφαρμογή Sport24 είναι διαθέσιμη για Android και iOS και μετρά πάνω από 170.000 λήψεις κατά τους πρώτους επτά μήνες κυκλοφορίας του. Στα AppWards 2013 κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στη κατηγορία Αθλητισμός & Αναψυχή. Το γεγονός αυτό μας κάνει να είμαστε πολύ περήφανοι για την εφαρμογή αυτήν.

Η παρουσίαση της M-STAT και της 24Media, θα επικεντρωθεί στις απαιτήσεις μιας επιτυχημένης ανάπτυξης εφαρμογών και θα παρουσιαστεί στην τρίτη ενότητα ” What’s App? Apps for People! “, η οποία σχετίζεται με καινοτόμες εφαρμογές για τους τελικούς χρήστες.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 12 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να εγγραφείτε επισκεφτείτε το official website.

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε εκεί!