Η M-STAT, ως μέρος του Ελληνικού Περιπτέρου και ενεργό μέλος του ΣΕΚΕΕ (Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας), θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Mobile (MWC) 2014.

Με σύνθημα “Challenge Accepted”, η ελληνική ομάδα εταιριών για mobile applications θα παρευρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Βαρκελώνη, στην καρδιά των mobile τεχνολογιών, από τις 24 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

H ομάδα μας θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της νέας WebSMS πλατφόρμας. Η νέα WebSMS πλατφόρμα διευκολύνει τη δημιουργία και διαχείριση πολλαπλών υπηρεσιών bulk SMS και ιστοσελίδων επιτρέποντας στον χρήστη να στέλνει SMS σε περισσότερες από 150 χώρες. Η πλατφόρμα είναι μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει ένα front website αλλά και control panel για αποστολές SMS. Τα πλεονεκτήματα της WebSMS πλατφόρμας είναι οι πολλαπλές επιλογές μεταπώλησης, το διαφορετικό επίπεδο διαχείρισης με βάση τις ανάγκες των χρηστών, ένα ευέλικτο μοντέλο τιμολόγησης καθώς και η αποστολή SMS χωρίς την απαίτηση τεχνικών γνώσεων.

Το WebSMS έχει ήδη ξεκινήσει την λειτουργία του στην Ισπανία με το λανσάρισμά του SMSArena.

Σας προσκαλούμε να συναντηθούμε στο MWC 2014 και να συζητήσουμε για μια πιθανή συνεργασία ή να μοιραστούμε την εμπειρία σας στον τομέα της κινητής τεχνολογίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο hello@m-stat.gr ώστε να να κανονίσουμε μια συνάντηση στο Hall 8.1, περίπτερο I49.

Κάντε Follow την M-STAT (@mstatgr) και το Greek Pavilion (@GreekMWC) στο Twitter και βρείτε πώς θα κερδίσετε ένα εισιτήριο για το MWC 2014, αξίας 749€. Ο διαγωνισμός είναι Live από τις 24/01 μέχρι τις 28/01 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Twitter!