Η Μ-STAT, πρωτοπόρος εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την εμπορική διαθεσιμότητα του RCS Business Messaging στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, η Μ-STAT την περίοδο του Black Friday, εφάρμοσε για πρώτη φορά την καινοτόμο υπηρεσία αποστολής RCS μηνυμάτων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικοινωνούν αμφίδρομα και διαδραστικά με τους πελάτες τους. Η υπηρεσία RCS (Rich Communication Services) έχει σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσει τα γραπτά μηνύματα με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία χρήστη. Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει αναβαθμισμένες λειτουργίες αποστολής μηνυμάτων όπως: QR Codes, χάρτες, βίντεο, φωτογραφίες, ημερολόγια κ.α..

Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή καθώς δε χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό ή εφαρμογές, αλλά πραγματοποιείται μέσα από την υπάρχουσα εφαρμογή μηνυμάτων που υπάρχει προεγκατεστημένη στα Android smartphones.

“Η εμπορική διαθεσιμότητα του RCS Business Messaging στην Ελλάδα από την Μ-STAT, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στον τομέα του Βusiness Messaging για τη χώρα μας και όλοι εμείς στην Μ-STAT είμαστε περήφανοι που για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων προσφέροντας πάντα τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες μας”  δήλωσε o CEO της M-STAT, κ. Ίων Μπαντέκας.