Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά η συμμετοχή της Μ-STAT, με την πλατφόρμα μαζικών μηνυμάτων, SMSARENA.ES, στo eShow Madrid.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού συνεδρίου στον τομέα του e-commerce στην Ισπανία, φέτος δόθηκε ανάμεσα σε άλλα έμφαση στον κυρίαρχο ρόλο που παίζει το SMS στην επικοινωνία των εταιρειών με τους πελάτες .

Η Ελένη Κουλουργιώτη Account Manager του SMSARENA.ES, στα πλαίσια της έκθεσης έδωσε μια σύντομη συνέντευξη όπου μίλησε για την υπεροχή του SMS ως εργαλείο του Μobile Μarketing και πώς αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας του SMSARENA.ES .

Δείτε το σχετικό video

Στο συνέδριο συμμετείχαν συνολικά 12.100 ειδικοί στο χώρο το Digital Marketing, 350 ομιλητές & 130 εκθέτες ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 δράσεις.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά των στελεχών της εταιρείας να παρευρεθούν στο συνέδριο, να ενημερωθούν για τις τάσεις στο Mobile Marketing και να συναντήσουν από κοντά συνεργάτες & πελάτες ενημερώνοντάς τους για υπηρεσίες όπως το RCS.

Ραντεβού στο eShow Madrid 2020!