Η M-STAT θα παραβρεθεί στο συνέδριο Retail Technology 2014 που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 9/12 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza και διοργανώνεται από την Boussias Communications.

Στο συνέδριο θα αναφερθούν θέματα για την καινοτομία στη σύγχρονη λιανική, μέσα από παρουσιάσεις και μελέτες εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Θα περιγραφεί επίσης η «επόμενη ημέρα» στον τομέα του λιανικού εμπορίου, καθώς και η προώθηση της καινοτομίας ως μέρος της στρατηγικής των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ο Ιάσονας Αντωνόπουλος, Product Development Director, στα πλαίσια της παρουσίασης του με τίτλο “Κατάλληλες Πρακτικές για την αντιμετώπιση των αναγκών του “Ψηφιακού καταναλωτή”, θα μιλήσει για την εποχή του Mobile Customer Relationship Management. Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στoν Mobile Customer καθώς θα κάνει και αναφορές στις νέες τάσεις των καταναλωτών μέσω της χρήσης των κινητών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το stand μας ή να επικοινωνήσατε μαζί μας στο: : hello@m-stat.gr, για να μιλήσουμε για τις mobile υπηρεσίες και εφαρμογές που μπορούμε να αναπτύξουμε για εσάς, έτσι ώστε να βελτιωθεί η mobile επικοινωνία με τους πελάτες σας.