Η M-STAT πηγαίνει στο Appsworld 2014! Μετά τις τελευταίες τάσεις, τόσο σε mobile εφαρμογές όσο και στον κλάδο των mobile υπηρεσιών η M-STAT θα παραστεί στην Έκθεση και Συνέδριο “Appsworld 2014” στις 12 & 13 του Νοεμβρίου, στο Λονδίνο.

Τo Appsworld έχει γίνει πλέον γνωστό ως η μεγαλύτερη παγκόσμια εκδήλωση για εφαρμογές κινητών όπου έμπειροι γνώστες του αντικειμένου της αγοράς συγκεντρώνονται, για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την τεχνολογία και τις mobile εφαρμογές.

Με πάνω από 300 εκθέτες και 12.000 συμμετέχοντες, το Appsworld 2014 αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Για τον λόγο αυτό η φετινή εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο ExCeL. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί κυρίως στους προγραμματιστές. Όπως και πέρυσι , έτσι και φέτος αναμένεται να είναι γεμάτο από εκδηλώσεις όπως live hackathons, διαδραστικές συνεδρίες, workshops και application awarding για την καλύτερη εφαρμογή.

Αν βρεθείτε εκεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: hello@m-stat.gr και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συναντήσουμε.