Η Μ-STAT συμμετείχε στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου στην καρδιά της Αθήνας! Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας έτρεξε στον αγώνα των 5χλμ και των 42 χλμ αντίστοιχα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε ένα τόσο σημαντικό έργο ιστορικής σημασίας και καταφέραμε, μαζί με χιλιάδες δρομείς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τρέξουμε όλοι μαζί στον κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας. Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας αυτής και της υποστήριξης του ίδιου του θεσμού, τρέξαμε μαζί με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμα για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.

Κάνοντας τον απολογισμό του φετινού αγώνα, 43.000 δρομείς έλαβαν μέρος στο 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του Μαραθωνίου, ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων βρίσκονταν 6.500 ξένοι υπήκοοι, προερχόμενοι από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Κάθε χρόνο, ο Μαραθώνιος σημειώνει όλο και μεγαλύτερη αύξηση και συγκριτικά με πέρυσι, φέτος συμμετείχαν 1.500 παραπάνω δρομείς.

Ελπίζουμε και του χρόνου να λάβουμε μέρος ακόμη περισσότεροι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτήν την τόσο σημαντική για όλους μας μέρα, που αδιαμφισβήτητα, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό και ιστορικό γεγονός της χώρας μας!