Για ακόμα μια φορά συμμετέχουμε στο WWC (Wholesale World Congress), το International Meeting Point για τον τομέα του A2P Messaging.
Το booth μας φέτος θα βρίσκεται στις 21 – 22 Σεπτεμβρίου, SMS Corner, stand 18. Σας περιμένουμε εκεί!
Η M-STAT είναι Global Messaging Provider που ειδικεύεται πάνω από δύο δεκαετίες στo Mobile Business Messaging. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και καινοτόμες υπηρεσίες σε brands που θέλουν να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους.
Η μακρόχρονη πείρα μας στον κλάδο σε συνδυασμό με σημαντικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο συνέβαλαν καθοριστικά στην κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας που περιλαμβάνουν απευθείας δρομολογήσεις SMS, απευθείας σύνδεση με τη Viber, εγγυημένο τερματισμό SMS και υψηλής ποιότητας routing παγκοσμίως.
Έχουμε υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση παρέχοντας μια πρωτοποριακής τεχνολογίας πλατφόρμα μηνυμάτων που προσφέρει πολλαπλά κανάλια όπως: SMS, Viber, E-mail, WhatsApp, Push Notifications, RCS και Chatbots. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εσωτερικά, από εξειδικευμένο τμήμα R&D.
H συμμετοχή μας στο Wholesales World Congress μας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία πολύτιμων επαφών και δυνατοτήτων επέκτασης της παρουσίας μας σε όλο τον κόσμο.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο εδώ.