Σε λίγες μέρες πραγματοποιείται ένα από τα πιο σημαντικά event στον κλάδο των Wholesales Τηλεπικοινωνιών. Πάνω από 600 συμμετέχοντες από 300 εταιρείες και 35 διαφορετικές χώρες παίρνουν μέρος σε αυτό. Ανάμεσά τους και η Μ-STAT, θα βρίσκεται με booth στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αφορά SMS.
22 & 23 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο SMS Exchange Corner, stand Α17,του Wholesale World Congress που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη της Ισπανίας!
Με 20 χρόνια εξειδίκευσης στο Βusiness Μessaging και απευθείας δρομολογήσεις για τερματισμό SMS σε Νοτιανατολική Ευρώπη & Ισπανία παρέχουμε ποιοτικές Business Messaging υπηρεσίες σε Brands, Εταιρείες και Οργανισμούς που απαιτούν το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίζουν στον τομέα των Μοbile Business Services.
Στην μακρόχρονη πορεία μας έχουν εμπιστευτεί οι κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στο Βusiness Messaging. Πιο συγκεκριμένα από το 2017, είμαστε επίσημοι συνεργάτες της Rakuten Viber παγκοσμίως και συμμετέχουμε στο Early Access Program της Google για το RCS (Rich Communication Services).
Η συμμετοχή της στο Wholesale World Congress συμβάλει σημαντικά στη συνεχή μας προσπάθεια για το βέλτιστο τερματισμό SMS, σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο εδώ.