Στα Impact Bite Αwards 2021 βραβεύτηκε με Βronze Award η loyalty Mobile εφαρμογή που υλοποιήσαμε για την KRAFT Paints. H νέα Mobile loyalty app ξεχώρισε στη κατηγορία “λιανεμπόριο”.

Η KRAFT Paints στη προσπάθειά της να χτίσει μια ακόμα περισσότερο ανταποδοτική σχέση με τους πελάτες της ανέθεσε στην έμπειρη ομάδα μας να δημιουργήσει την εφαρμογή Kraft Pro.
Η Κraft Pro Μοbile App αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανταμοιβής μέσω του οποίου, οι συνεργάτες των καταστημάτων λιανικής πώλησης της KRAFT Paints έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν πόντους σαρώνοντας QR codes και να τους εξαργυρώνουν, μέσω του ψηφιακού καταλόγου της εφαρμογής.

Tα Ιmpact Bite Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και αναδεικνύουν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και τις πιο καινοτόμες ICT πρακτικές της χρονιάς.

Σε μια χρονιά που η τεχνολογία απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο για την λειτουργία των επιχειρήσεων, ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβεύονται οι υπηρεσίες μας.