Στον τομέα της ανάπτυξης web εφαρμογών, σημειώσαμε πρόσφατα νέα σημαντική διάκριση!
Τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα “e-Stamp” των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) που υλοποιήσαμε το προηγούμενο διάστημα βραβεύτηκαν με Silver Award στα Impact Bite Αwards 2021 στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών”.

Τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα «e-Stamp» αποτελούν ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα αγοράς γραμματοσήμων που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν το δικό τους γραμματόσημο με τη μορφή κωδικού.

Κύριος στόχος της νέας υπηρεσίας είναι η σύγχρονη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και η ενίσχυση της θέσης της στην ταχυδρομική αγορά.
Στον σχεδιασμό της παροχής της εν λόγω υπηρεσίας ελήφθη υπόψη και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της.
Οι πελάτες με τη νέα εφαρμογή εξοικονομούν το χρόνο και το κόστος της μετάβασης σε κάποιο ταχυδρομικό κατάστημα και κυρίως αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και το συνωστισμό εν μέσω πανδημίας.

Ιmpact Bite Awards είναι σημαντικά βραβεία που διοργανώνονται από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και αναδεικνύουν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και τις πιο καινοτόμες ICT πρακτικές της χρονιάς.

Σε μια χρονιά που η τεχνολογία απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο για την λειτουργία των επιχειρήσεων ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βραβεύονται οι υπηρεσίες μας. Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας προσφέρουμε διαρκώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών σε εταιρείες που θέλουν να είναι πρωτοπόρες στους τομείς που δραστηριοποιούνται.