Με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της M-STAT στην έκθεση BEYOND, το διεθνές τεχνολογικό γεγονός που διεξάγεται ετησίως στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως τις 27 Απριλίου. Φέτος, επίκεντρο της έκθεσης είναι η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της M-STAT στο Pavilion 13 – Stand A15.

Η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να σας παρουσιάσει την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας, προσαρμοσμένη να καλύπτει ποικίλες ανάγκες  πελατών, συμπεριλαμβανομένων: SMS, Viber, E-mail , ChatBots και RCS.

Η έκθεση προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθούμε μαζί σας από κοντά και να εξερευνήσουμε επιχειρηματικές προοπτικές.
Είναι ένα “hybrid” event που συνδυάζει μια έκθεση με ένα συνέδριο. Αποκτά γρήγορα αναγνώριση ως η κορυφαία έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Λειτουργεί ως σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών και των πιο προηγμένων προϊόντων.

Πρόσκληση για ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ανυπομονούμε να σας δούμε!