Νέα εξειδικευμένη υπηρεσία για την οργάνωση και την επικοινωνία των click away & click in shop ραντεβού στις websms πλατφόρμες της Μ-STAT!

Tην υπηρεσία του Αppointment Tool λάνσαρε πρόσφατα η M-STAT. To Αppointment Tool προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης και επικοινωνίας των click away & click in shop ραντεβού των επιχειρήσεων, εξοικονομώντας τους πολύτιμο χρόνο από τον καθημερινό φόρτο εργασίας. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει την οργάνωση των ραντεβού με την αυτοματοποιημένη αποστολή SMS.

Πιο συγκεκριμένα, στις websms (SMS Tool, Bulker, Corp & Corp  SMS) πλατφόρμες της Μ-STAT προστέθηκε ένα νέο tab που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οργανώνουν τα ραντεβού και τις παραλαβές των καταστημάτων τους.

Μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, οι επιχειρήσεις:

• Παρακολουθούν το ημερήσιο πρόγραμμα των ραντεβού για όλα τα καταστήματα και τα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών.

• Βλέπουν τη συνοπτική και γραφική αποτύπωση του όγκου και της διαθεσίμότητας των ραντεβού ώστε να προγραμματίζουν καλύτερα τα ραντεβού τους.

• Καθορίζουν το είδος ραντεβού που επιθυμούν με βάση το είδος επίσκεψης ή το τμήμα που αφορά (click away, click in shop, kids dept, women dept, κλπ.).

• Στέλνουν εύκολα και γρήγορα ενημερωτικά SMS, με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού.

Το Appointment Tool δεν αποτελεί μόνο μια υπηρεσία οργάνωσης και επικοινωνίας των ραντεβού των επιχειρήσεων αλλά και ένα νέο κανάλι μέσω του οποίου συγκεντρώνουν πληροφορίες και μπορούν να δημιουργούν νέο πελατολόγιο για καλύτερα στοχευμένες μελλοντικές ενέργειες Μarketing.

H εποχή της πανδημίας δημιούργησε νέες ανάγκες κι εμείς ανταποκριθήκαμε, άμεσα και με υπευθυνότητα, προσθέτοντας μια νέα έξυπνη υπηρεσία διαχείρισης ραντεβού. Η Μ-STAT, με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας προσφέρει πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εταιρείες που θέλουν να είναι πρωτοπόρες και δημιουργικές.