Η Μ-STAT, συμμετέχει στο 3ο GR.EC.A Friday’s Workshop που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19/03/2021 και ώρα 15:00, μέσω της πλατφόρμας zoom.
Τα GR.EC.A Friday’s Workshops αποτελούν μία πρωτοβουλία του GR.EC.A., η οποία αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό του Συνδέσμου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Στα πλαίσια του Workshop, ο Αντώνης Πένσας, Sales Director της Μ-STAT, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο:
«To σήμερα και η επόμενη μέρα στο Βusiness Messaging»

Η Μ-STAT με 20 χρόνια εμπειρίας είναι πρωτοπόρος στο χώρο των mobile υπηρεσιών. Η Μ-STAT είναι ο μοναδικός πάροχος με απευθείας διασυνδέσεις και με τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για την αποστολή μηνυμάτων SMS και έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο συνεργατών, διασφαλίζοντας την εύκολη και άμεση παράδοση των messaging campaigns διεθνώς. Επίσης, η Μ-STAT είναι Global Partner της Viber από το 2017 και έχει απευθείας διασύνδεση μαζί της για την υπηρεσία Viber Business Messaging. Mέσα από τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, συνδυάζουμε την ανάπτυξη με την δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, με στόχο να παρέχουμε στους πελάτες μας μοναδικά προϊόντα και custom mobile εφαρμογές.

Mη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά και υπηρεσίες και πρακτικές ειδικών στο E-Commerce!

Περισσότερες πληροφορίες

Kλείστε τη θέση σας

Κόστος Συμμετοχής:

H συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη του GR.EC.A.
Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. είναι 49 ευρώ.