Η στιγμή για το  μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο mobile τεχνολογίας έφτασε! Φέτος, η Μ-STAT θα παρουσιάσει στο MWC16 τις mobile marketing υπηρεσίες της και δώσει έμφαση στα παρακάτω:

H M-STAT σχεδιάζει και αναπτύσσει native mobile εφαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες των brands, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να στέλνουν στοχευμένα μηνύματα στο κοινό τους, μέσα από την Push Notification πλατφόρμα της. Επιπλέον, η Μ-STAT παρέχει υπηρεσίες Μαζικής Αποστολής SMS (Bulk SMS) με απευθείας δρομολόγηση μηνυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι η μοναδική εταιρία που έχει εξασφαλίσει απευθείας διασυνδέσεις με όλους τους Ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για τον τερματισμό των SMS. Μέσα από τη 15ετή εμπειρία της στο χώρο της mobile τεχνολογίας, η εταιρία παρέχει ένα ολοκληρωμένες mobile marketing υπηρεσίες. Από τη σύλληψη της ιδέας και το σχεδιασμό, μέχρι την ανάπτυξη και το λανσάρισμα της εφαρμογής στην αγορά.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για να συζητήσουμε μαζί σας το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να βρούμε την ιδανική λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας στη Βαρκελώνη!

Συναντήστε μας στο Hall 8.1| App Planet Stand 8.1I49