Τα αποτελέσματα της Μ-STAT για το πρώτο τρίμηνο του 2021 δείχνουν εντυπωσιακή αύξηση εσόδων για το σύνολο των υπηρεσιών της Μ-STAT, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2020. Ο όγκος των πωλήσεων της εταιρείας αυξήθηκε κατά 50,3%. Σε απόλυτους αριθμούς παρουσιάστηκε αύξηση της κίνησης των SMS κατά 40%, ενώ η κίνηση μηνυμάτων προς Viber σημείωσε αύξηση 89%.

H εποχή της πανδημίας δημιούργησε νέες προκλήσεις αλλά και ανάγκες απομακρυσμένης επικοινωνίας. Η Μ-STAT, με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και ηγετική παρουσία μεταξύ άλλων στον κλάδο του Business Messaging, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, υιοθετώντας άμεσα τη μέθοδο της τηλεργασίας συνεχίζοντας να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της. Με την εξασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών, βοήθησε ουσιαστικά τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν την επικοινωνία από απόσταση με τους πελάτες. Οι υπηρεσίες της Μ-STAT είχαν ουσιαστική συμβολή στην ασφαλή λειτουργία της αγοράς, με την παροχή αξιόπιστων ψηφιακών υπηρεσιών που επέτρεψαν τις ανέπαφες συναλλαγές.

Ο κ. Ίων Μπαντέκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Μ-STAT, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το καλό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Οι καινοτόμες υπηρεσίες μας και οι συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας επιφέρουν ισορροπημένη ανάπτυξη μέσω της αύξησης του όγκου πωλήσεων και της συνολικής βελτιωμένης εικόνας μας στην αγορά. Προσδοκούμε ότι η υλοποίηση των εμπορικών μας πλάνων και η σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα της αγοράς θα οδηγήσουν σε επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης των εσόδων στο υπόλοιπο του έτους».