ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο σχεδιασμού και ανάπτυξης mobile εφαρμογών. Ξεκινώντας πάντα από τη σύλληψη της ιδέας για την ανάπτυξη της εφαρμογής, το σχεδιασμό του προϊόντος και της εμπειρίας που προσφέρουμε στο χρήστη, μέχρι την ανάπτυξη του κώδικα και την τοποθέτηση του τελικού προϊόντος στην αγορά.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 
Έχουμε αναπτύξει πολλές εφαρμογές, προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και έχουμε κερδίσει μεγάλη εμπειρία από την εμπλοκή μας σε πληθώρα projects. Με όχημα την τεχνογνωσία μας, διαμορφώνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας, τη mobile app στρατηγική τους, καθώς και τους στόχους κάθε εφαρμογής. Αντιμετωπίζουμε κάθε εφαρμογή ως ένα μοναδικό προϊόν με δικό της target group, βοηθώντας έτσι τα brands να τη χτίσουν με βάση τις δικές τους μοναδικές αξίες, αφομοιώνοντάς την σωστά στο marketing mix τους. Καθοδηγούμε τους συνεργάτες μας με σκοπό να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της κάθε πλατφόρμας και να ξεπεράσουν ταυτόχρονα τους περιορισμούς της. Επιπλέον, τους πρoετοιμάζουμε σχετικά με το πώς να ανακαλύψουν τα σωστά χαρακτηριστικά της εφαρμογής τους, σε σχέση με τις πραγματικές τους ανάγκες. Τέλος, σχεδιάζουμε την μακροπρόθεσμη mobile παρουσία τους, αυτή που στη συνέχεια, θα επαναπροσδιορίσει τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και θα ενισχύσει την αφοσίωση του κοινού στο brand.
 
 

Σχεδιάζοντας τη mobile app στρατηγική σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να:

 
  • Κάνετε έρευνα και ανάλυση του ανταγωνισμού
  • Ανακαλύψετε τις βασικές ανάγκες των πελατών σας
  • Εντοπίσετε τις προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά
  • Μετρήσετε και να κατανοήσετε την συμπεριφορά των χρηστών σας
  • Βάλετε τις σωστές προτεραιότητες στις λειτουργικότητες και στη συνολική ανάπτυξη της εφαρμογής
  • Εισάγετε το προϊόν σας στην αγορά την σωστή στιγμή
  • Αξιολογήσετε την ικανοποίηση των πελατών σας και να σχεδιάσετε στρατηγικά τις επόμενες κινήσεις σας

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
Mobile Στρατηγική
95%
Τοποθέτηση προϊόντος & Marketing
85%
Ιεράρχηση χαρακτηριστικών των εφαρμογών
93%

MOBILE EXPERIENCE DESIGN

Ξεκινώντας με τη σχεδίαση των wireframes και δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εύχρηστη πλοήγηση (UI) και την καθημερινή χρήση της εφαρμογής, αναπτύσσουμε μοναδικές mobile εμπειρίες. Αξιοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες κάθε πλατφόρμας και προσφέρουμε πραγματική αξία στο κοινό σας.

 

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε μοναδικές mobile εφαρμογές!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X