Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ PUSH NOTIFICATIONS

Aλληλεπιδράστε με το κοινό σας μέσω των mobile applications σας, προσφέροντας πολύτιμο περιεχόμενο τη σωστή στιγμή. Ενισχύστε τις εφαρμογές σας με την ενσωμάτωση των Push notifications.

Έλεγχος Χρήστη

Προσφέρετε στους χρήστες σας πλήρη έλεγχο πάνω στη λήψη των push notifications μέσω opt-in, opt out διαδικασιών και το χαρακτηριστικό των «σιωπηλών» push notifications.

Προγραμματισμός

Δημιουργήστε και προγραμματίστε την αποστολή των push notifications σας. Σχεδιάστε εκ των προτέρων την επόμενη push notification καμπάνια σας για το κοινό το οποίο επιθυμείτε να στοχεύσετε.

Ενσωμάτωση

Εύκολη λήψη και ενσωμάτωση των push SDKs στις mobile εφαρμογές σας. Προσαρμόστε την πλατφόρμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, δοκιμάστε την υποδοχή των push notifications και ξεκινήστε άμεσα.

Στόχευση

Κατηγοριοποιήσετε το κοινό σας σε ομάδες και στείλτε στοχευμένα μηνύματα στο σωστό χρόνο. Tα σωστά push notifications στους σωστούς ανθρώπους, θα απογειώσουν την εμπειρία της εφαρμογής σας.

Αποτελεσματική Επικοινωνία

Προσεγγίστε το κοινό σας εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά. Συνδέστε τα Push μηνύματα με τις λειτουργίες της εφαρμογής σας και δώστε ώθηση στην επικοινωνία με το κοινό σας.

Analytics

Παρακολουθήστε τις Push Notification καμπάνιες σας και βελτιστοποιήστε τις αποστολές σας. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα στατιστικά των καμπανιών σας σε πραγματικό χρόνο (real-time stats).

Αλληλεπιδράστε με τους χρήστες της εφαρμογής σας μέσω των Push!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X