Για ακόμα μια χρονιά η Μ-STAT βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2022! Αυτή τη φορά η διάκριση ήταν για την εφαρμογή MyCheetah App η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της εταιρείας με την GROUPAMA Aσφαλιστική.

Πιο συγκεκριμένα έλαβε Βronze βραβείο στην κατηγορία:

Mobile Επιχειρηματικές Λύσεις & Μετασχηματισμός.

Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές & Λύσεις Καινοτόμες mobile εφαρμογές και υπηρεσίες που υποστηρίζουν σημαντικές λειτουργίες των επιχειρήσεων και κομβικές συναλλαγές εντός και εκτός επιχείρησης.

Mobile B2B apps.

Το Μy Cheetah App απευθύνεται σε συνεργάτες και ασφαλιστικούς συμβούλους συνεργάτες της Groupama σε όλη την Ελλάδα και ενσωματώνει όλες σχεδόν τις λειτουργίες που αφορούν την καθημερινή λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου/ασφαλιστικού πράκτορα ξεκινώντας από την δημιουργία προσφορών και αιτήσεων ασφάλισης μέχρι και την παρακολούθηση των προμηθειών και του βαθμού επίτευξης των στόχων παραγωγής.
Η εφαρμογή myCheetah αποτελεί την αιχμή του δόρατος στις εφαρμογές του ασφαλιστικού κλάδου τόσο λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων που προσφέρει όσο και λόγω των ειδικών λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την ενίσχυση της στρατηγικής πωλήσεων.
Φέτος ήταν μια χρονιά με ιδιαίτερα ψηλό ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές κατεγράφη ρεκόρ επταετίας ως προς τις υποψηφιότητες που υπεβλήθησαν. 40% αύξηση των υποψηφιοτήτων σε σχέση με την περσινή χρονιά (η οποία, βέβαια, συνέπεσε με τα πρώτα κύματα ξεσπάσματος της πανδημίας), αλλά και αύξηση 10% σε σχέση με το 2019, όταν είχαν το ρεκόρ 5ετίας.
Είναι τιμητικό που σε μια τέτοια συγκυρία οι υπηρεσίες ανάπτυξης mobile εφαρμογών της Μ-STAT κέρδισαν ακόμα ένα σημαντικό τίτλο. Αναμφίβολα αποτελεί σημαντική ανταμοιβή των προσπαθειών όλων, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως κίνητρο εξέλιξης.