Η M-STAT με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι συμμετέχει στο Early Access Program της Google, φέρνοντας το RCS Business Messaging πιο κοντά σας!
To RCS (Rich Communication Services) αναβαθμίζει την επικοινωνία σας και σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίζετε τις marketing καμπάνιες σας με εικόνες, χρώματα, ήχο και video, παρέχοντας στους πελάτες σας μία πραγματικά διαδραστική εμπειρία!

Mέσω του RCS, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας άμεσα και στοχευμένα, στέλνοντας απευθείας QR codes, εισιτήρια, κουπόνια, τρέχουσες προσφορές, ενημερώσεις για το προϊόν/υπηρεσία σας και πολλά ακόμη! Μπορείτε επίσης να προσθέτετε σε κάθε καμπάνια συγκεκριμένα call to actions, όπως πχ «Επιβεβαίωση κράτησης», «Αλλαγή θέσης», ή «Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρία», καθοδηγώντας τους πελάτες σας να επιλέξουν την ενέργεια που επιθυμούν και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο, αν η messaging καμπάνια σας παραδόθηκε (delivered) ή διαβάστηκε (read) από τον πελάτη.

Mείνετε συντονισμένοι μαζί μας, για να σας ενημερώνουμε για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το RCS Business Messaging!