Τα Νέα Σαββατοκύριακο

nea savvatokuriako_mstat «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» είναι μια μεγάλη, πολυσέλιδη εφημερίδα που εκδίδεται κάθε Σαββάτο. Αποτελεί κομμάτι της καθημερινής εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1999. Η επιτυχία της άλλαξε το τοπίο στον τύπο του Σαββατοκύριακου και δημιούργησε μια νέα, ισχυρή ώθηση στην ελληνική αγορά.
 
 

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 
H εφημερίδα προσέγγισε την M-STAT για τη δημιουργία ενός νέου διαγωνισμού για τους αναγνώστες της, με στόχο την περαιτέρω προώθηση της κυκλοφορίας της. Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι αναγνώστες έπρεπε να βρουν την εικόνα με το κέρμα, που υπήρχε κρυμμένη μέσα στις σελίδες του Ταχυδρόμου & Νέα ΣΚ. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, έπρεπε αφού τη βρουν, να στείλουν ένα SMS σε ένα συγκεκριμένο 5-ψήφιο αριθμό, γράφοντας τον αριθμό της σελίδας στην οποία βρισκόταν η σχετική φωτογραφία. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες λάμβαναν ένα ενημερωτικό μήνυμα, το οποίο τους ενημέρωνε για την κατάσταση της συμμετοχής τους. Ο διαγωνισμός έτρεχε συγκεκριμένα στο τεύχος Δεκεμβρίου 2010. Το μεγάλο βραβείο ήταν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Kia Sportage για δύο τυχερούς.
 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη mobile εμπειρία!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X