Για 3η συνεχή χρονιά, η M-STAT θα συμμετέχει, στο Mobile World Congress (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη, από 2 έως 5 Μαρτίου.
Το stand μας θα βρίσκεται στη θέση I49, Hall 8.1 όπου θα λάβουμε μέρος ως χρυσοί εκθέτες στο Ελληνικό περίπτερο (Greek Pavilion) μαζί με πολλές ακόμη Ελληνικές εταιρίες. Με το κεντρικό μήνυμα “Growing the Ecosystem”, η M-STAT και 30 ακόμη συμμετέχουσες εταιρίες θα παραβρεθούν για μία ακόμη φορά στο MWC, στο standard μέρος που συναντώνται όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από το mobile technology. Η οργάνωση και η συμμετοχή του Ελληνικού περιπτέρου γίνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ (Συνδέσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας).

Έχοντας δίπλα της κορυφαίες εταιρίες από το χώρο του mobile industry, η ομάδα μας θα παρουσιάσει τις νέα, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά της WebSMS πλατφόρμας της, η οποία αποτελεί ένα χρήσιμο και ευέλικτο εργαλείο για να ξεκινήσει ένας επιχειρηματίας τη δική του SMS επιχείρηση μέσα σε μόλις 1 ημέρα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Η WebSMS πλατφόρμα είναι μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική υπηρεσία η οποία, δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες, χωρίς καμία τεχνική γνώση, να εισέλθουν δυναμικά στη βιομηχανία του SMS Βusiness, η οποία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα.

Η πλατφόρμα μας προσφέρει ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cms) και είναι πλήρως ευέλικτη, υποστηρίζοντας πολλαπλά επίπεδα χρηστών και μεταπώλησης SMS. H WebSMS πλατφόρμα προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες των πελατών σας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει μαζικές αποστολές SMS σε περισσότερες από 100 χώρες και 1.000 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να μάθετε ακόμη περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα μας εδώ.

Σας περιμένουμε στο stand μας, για να συζητήσουμε αναλυτικά για το πώς μπορεί η επιχείρησή σας να επωφεληθεί από την WebSMS πλατφόρμα μας. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας email στο hello@m-stat.gr αν θέλετε να κανονίσουμε και μια συνάντηση από κοντά.

Ελάτε να μας βρείτε στο Greek Pavilion Party !