Η Μ-STAT, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στις διεθνείς αγορές, θα λάβει μέρος στο Malta Telecom Summit, το διεθνές συνέδριο στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών για SMS & Μobile Payments, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 12 Ιουνίου στη Μάλτα.

Η Μ-STAT θα προωθήσει το νέο της εργαλείο για τη συλλογή της συγκατάθεσης των χρηστών, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να συλλέξουν με άμεσο και εύκολο τρόπο τη ρητή συγκατάθεση του κοινού, προκειμένου να επικοινωνούν τα νέα, τις ενημερώσεις και τις προσφορές τους.

Παράλληλα, η εταιρία θα προωθήσει επίσης τις mobile messaging υπηρεσίες της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο SMS και στα Viber Service Messages. Ως επίσημος συνεργάτης της Rakuten Viber, η Μ-STAT προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την κατάλληλη καθοδήγηση για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών Viber καμπανιών. H εταιρία παρέχει επίσης την προαιρετική λειτουργία αναδρομολόγησης μηνυμάτων, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν λάβει το Viber μήνυμα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να το λάβει μέσω SMS (Viber fallback to SMS).