Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του προγράμματος “Innovation and Design Thinking in Mobile Application Services“, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Samsung Electronics Hellas και τον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.
H M-STAT με 15ετή εμπειρία στο χώρο του mobile marketing, συμμετείχε στην αξιολόγηση των ιδεών που παρουσίασαν οι συμμετέχοντες του προγράμματος, προσφέροντας στις ομάδες καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές, μέσα από το δικό της expertise στον τομέα του native mobile application development και mobile UX/UI design.

Αντικείμενο του προγράμματος
Στόχος του προγράμματος Μobile Mini MBA είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του mobile.

Το πρόγραμμα, που σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχει ένα υψηλό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στη διοίκηση και την καινοτομία, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν μία καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο.

Σε ποιούς απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν,  στο χώρο των κινητών εφαρμογών & υπηρεσιών.

Περιεχόμενο παρουσιάσεων
Οι παρουσιάσεις των ιδεών που δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου επικεντρώθηκαν σε διάφορους τομείς και εστίασαν στην ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.