Η Rakuten Viber, επίσημος συνεργάτης μας στο Business Messaging, γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Instant Messaging. Θα θέλαμε να της ευχηθούμε Χρόνια Πολλά παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά οφέλη της συνεργασίας μας και όσα καταφέραμε μαζί!

Έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρώτους επίσημους συνεργάτες της Rakuten Viber παγκοσμίως. Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2017!

Μέσω της συνεργασίας μας παρέχουμε απ’ ευθείας σύνδεση με τη Viber για τον τερματισμό μηνυμάτων. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των Brands και να προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, μας δίνει ακόμα τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όλα τα τελευταία trends στο Mobile Messaging και να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες & νέα concepts τα οποία εφαρμόζουμε μαζί.

Δείτε παρακάτω μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Ικανοποίηση πελατών
Η ικανοποίηση των πελατών αυξήθηκε κατακόρυφα λόγω των νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών. Πλέον μπορούν να χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους πλατφόρμα Ιnstant Messaging για να επικοινωνούν με το κοινό τους. Μέσω της Viber μπορούν να στέλνουν προσωπικά/ενημερωτικά, προωθητικά & transactional μηνύματα 1.000 χαρακτήρων με εικόνες, buttons κ.α..

“Viber Fallback to SMS¨ feature
Προκειμένου να προσφέρουμε μια OMNI-Channel εμπειρία στο κοινό, ενσωματώσαμε στην καινοτόμο OMNI Messaging πλατφόρμα μας, το feature “Viber Fallback to SMS”. Oι πελάτες μας στέλνοντας μηνύματα μέσω Viber, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η σύνδεση είναι ανενεργή, αποστέλλουν αυτόματα SMS, διασφαλίζοντας 100% επιτυχία παράδοσης των μηνυμάτων.

Aποτελεσματικότητα
Η αποτελεσματικότητα και η απόδοση των μηνυμάτων είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με feedback των πελατών μας το engagement ξεπέρασε το 70% ενώ το κόστος των μηνυμάτων μειώθηκε κατά 40%. Παρατηρήθηκε ταυτόχρονα 1,4Χ αύξηση του καλαθιού αγοράς.

Επέκταση δραστηριοτήτων
Η πρόσθεση των υπηρεσιών της Viber μας έδωσε τη δυνατότητα να τερματίζουμε μηνύματα Viber παγκοσμίως. Αυτό μας οδήγησε στο να αποκτήσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 20 χώρες. Το 2019 στείλαμε σε συνεργασιά με τη Viber πάνω από 100 εκατομμύρια μηνύματα παγκοσμίως.

Στα τελευταία Highlights της συνεργασίας μας ανήκει η διοργάνωση του πρώτου Viber Business Messaging Webinar στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του Webinar παρουσιάσαμε τα κύρια χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του Business Messaging που προσφέρει η Rakuten Viber σε συνεργασία με την Μ-STAT.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου συνεργάτες μας από την Αlpha Bank, το Leroy Merlin και τη NOVA, μοιράστηκαν την εμπειρία και τα αποτελέσματα της χρήσης των προηγμένων υπηρεσιώντης πλατφόρμας OMNI Messaging για τα Viber μηνύματα τους.

Το Webinar μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.