To 2015 ήταν μία πολύ επιτυχημένη και αποδοτική χρονιά για την Μ-STAT! Η εταιρία επέκτεινε τις mobile marketing υπηρεσίες της και στις διεθνείς αγορές, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην Αγγλία και στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε δύο μόλις χρόνια είχε πολύ σημαντική πρόοδο στην αγορά των Bulk SMS στην Ισπανία, σημειώνοντας 86% αύξηση στο τζίρο της! Επιπλέον, ενδυνάμωσε σημαντικά την παρουσία της στην αγορά της Αφρικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες white label υπηρεσίες (Software as a Service).

Το 2015 η Μ-STAT σημείωσε 46% αύξηση στη συνολική κίνηση των Bulk SMS συγκριτικά με το 2014. Παράλληλα, διατήρησε τη συνεργασία της με τους υπάρχοντες πελάτες της, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες, στρατηγικές συνεργασίες.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, η εταιρία προχώρησε στην αναβάθμιση των Bulk Messaging εργαλείων της με την προσθήκη νέων, προηγμένων χαρακτηριστικών, καθώς και σε UX βελτιστοποιήσεις.

Στον τομέα των mobile applications, η M-STAT έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με πολύ μεγάλα brands του χώρου.
Στα πλαίσια αυτά, συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη συνεργασία της με την 24MEDIA,  έναν από τους μεγαλύτερους media publishers στην Ελλάδα, με συνεχείς αναβαθμίσεις των χαρακτηριστικών του Sport 24 mobile app. Επιπλέον, έχει λανσάρει ήδη τρία mobile applications για λογαριασμό μεγάλων εταιριών της Ελληνικής αγοράς και συνεχίζει με την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών τους.

Η Μ-STAT είχε μία πολύ δυναμική παρουσία σε συνέδρια τηλεπικοινωνιών και mobile τεχνολογιών. Η εταιρία συμμετείχε σε 3 διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό και σε 5 συνέδρια στην Αθήνα, με στόχο τη συνεχή προώθηση των mobile marketing υπηρεσιών της.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η M-STAT συμμετείχε στο Μαραθώνιο Αθήνας, υπό την αιγίδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, ενισχύοντας οικονομικά φιλανθρωπικούς και περιβαλλοντικούς οργανισμούς. Η εταιρία προσέφερε επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, συνεισφέροντας στη κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών και τέλος, παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, με στόχο την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών και τη συμμετοχή της σε συντονισμένες δράσεις ανακύκλωσης.