Tα Mobile Excellence Awards ανέδειξαν και φέτος τις πιο επιτυχημένες mobile εφαρμογές στην Ελληνική αγορά.

To Grape magazine απέσπασε βραβείο silver στην κατηγορία Food & Drink Mobile Applications για την καινοτόμο mobile εφαρμογή Grape, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την Μ-STAT.

Με μοναδικό design και πλούσιο περιεχόμενο, το Grape αποτελεί έναν σύγχρονο lifestyle οδηγό για το κρασί που ξεχωρίζει για την ταυτότητα, την πρωτοτυπία και την υψηλή αισθητική του. Oι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στον κόσμο του κρασιού και να ανακαλύψουν όλες τις νέες τάσεις και νέα γύρω από το κρασί, αποκομίζοντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνώσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες.

Δυνατότητες Eφαρμογής

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ακουλουθώντας adaptive UI, με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης, αλλά και τη βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε συσκευή. Μέσω του app οι χρήστες μπορούν:

  • Να διαβάσουν online όλα τα τεύχη του Grape σε υψηλή ανάλυση και παράλληλα, να τα αποθηκεύσουν στη συσκευή τους, αλλά και να τα μοιραστούν με τις επαφές τους μέσω email, Facebook και Viber.
  • Να επιλέγουν το μέγεθος γραμματοσειράς για βέλτιστη ανάγνωση και μεγαλύτερη ευκολία στην πλοήγηση.
  • Να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους άρθρα για μελλοντική ανάγνωση.
  • Να λαμβάνουν push notifications για να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο τεύχος του Grape.

Αποστολή των push notifications γίνεται μέσω της διασύνδεσης της εφαρμογής με την in house Push Notifications πλατφόρμα της M-STAT “Push My Apps”.

Σχεδιάζουμε το ιδανικό mobile strategy σύμφωνα με τις custom ανάγκες του brand σας!

Δείτε περισσότερα