H M-STAT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία Acoustic. Η εταιρεία Acoustic ήταν μέχρι πρότινος ο τομέας υπηρεσιών Μarketing της ΙΒΜ με τίτλο “IBM Watson Marketing“, o οποίος λειτουργεί πλέον ως μια ανεξάρτητη εταιρεία. Η συνεργασία αφορά τη διασύνδεση της πλατφόρμας OMNI Μessaging της M-STAT με την υπηρεσία Acoustic Exchange. Η υπηρεσία Acoustic Exchange είναι το νέο brand name της IBM UBX που επιτρέπει την επικοινωνία όλων των προϊόντων της Acoustic με υπηρεσίες τρίτων με σκοπό να εμπλουτιστεί το πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Acoustic Exchange,  έχουν  πλέον  τη δυνατότητα να συνδεθούν με  την πλατφόρμα OMNI messaging  και να αξιοποιήσουν τα δεδομένα της για Μobile Marketing καμπάνιες. Η πλατφόρμα OMNI Messaging ενημερώνεται αυτόματα για κάθε νέα καμπάνια που δημιουργείται μέσω της Acoustic Exchange και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις παραμέτρους που έχουν επιλεχθεί, διαμορφώνει την αντίστοιχη λίστα για άμεση ή μελλοντική χρήση. Η λίστα χρησιμοποιείται για αποστολές μηνυμάτων μέσω Viber, SMS ή συνδυασμό αυτών, με  δυνατότητα πρώτης προσπάθειας παράδοσης σε Viber και εάν αυτή αποτύχει, παράδοση σε SMS. Οι αναφορές παράδοσης αποστέλλονται στην υπηρεσία του Αcoustic Exchange.

Πρόκειται για μια υψηλών προδιαγραφών λύση που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Acoustic Εxchange με τα Mobile Marketing & Αlerting μηνύματα σε μοντέρνα OTT αλλά και παραδοσιακά κανάλια.  Η νέα συνεργασία έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες της πλατφόρμας του ΟΜΝΙ messaging και να προσφέρει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα στις υπηρεσίες της Μ-STAT.

 

Μάθετε Περισσότερα