Silver award για την M-STAT στα Μobile Excellence Awards 2019, στην κατηγορία  “Μobile Service Company with International Expansion”.

Τα Mobile Excellence Awards διοργάνωσαν για πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη. Συμμετείχαν 280 στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν τα πιο καινοτόμα mobile apps & projects της χρονιάς, καθώς και βέλτιστες πρακτικές. Στη φετινή διοργάνωση κατεγράφη ρεκόρ υποψηφιοτήτων, αφού κατατέθηκαν 40% περισσότερες συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι, γεγονός που καθιστά τη βράβευση της Μ-STAT, ιδιαίτερα σημαντική.

Η M-STAT,  είναι η μοναδική εταιρεία που έχει εξασφαλίσει απευθείας δρομολογήσεις  εκτός από Ελλάδα, σε Αλβανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία & Ισπανία και παρέχει υψηλής ποιότητας παράδοση SMS παγκοσμίως μέσω αξιόπιστων διασυνδέσεων. Η απευθείας δρομολόγηση έχει οδηγήσει πολλούς διεθνείς Μessaging παρόχους να την εμπιστευτούν για τον τερματισμό SMS σε όλες τις παραπάνω χώρες. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα websites προσαρμοσμένα στις ανάγκες της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Βουλγαρίας. Η M-STAT, ανήκει στους 19 επίσημους συνεργάτες της Rakuten Viber και είναι μέλος του Early Access Program της Google για το RCS. Το Μ-STAT brand έχει αναδειχθεί ως κορυφαίο στην Ελλάδα, στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών για το έτος 2018-2019 από το διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό των Superbrands.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη βασική στρατηγική της M-STAT που είναι σταθερά προσανατολισμένη στη διαρκή της επέκταση σε διεθνείς αγορές, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών της.

Mάθε Περισσότερα εδώ