H M-STAT θα λάβει μέρος στο eshow Barcelona Conference, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στο χώρο του e-commerce & του digital marketing, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Μαρτίου 2016 στη Βαρκελώνη.
Το eshow Barcelona Conference διοργανώνεται για 8η φορά και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται διεθνώς στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, digital marketing, cloud, mobility και της mobile τεχνολογίας.

Φέτος, η Μ-STAT θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στο eshow Barcelona Conference και θα προωθήσει το ευρύ φάσμα των mobile marketing προϊόντων και υπηρεσιών της, παρουσιάζοντας τα εξής:

α) την ολοκληρωμένη υπηρεσία μαζικής αποστολής SMS, “SMSARENA ES”:
Η πλατφόρμα SMSARENA.ES έχει ήδη τρία χρόνια λειτουργίας στο χώρο του Bulk messaging στην Ισπανική αγορά, έχοντας καταφέρει να ενσωματώσει στο portfolio της ένα αξιόλογο δίκτυο πελατών και συνεργατών.

β) την προηγμένη White label πλατφόρμα της, “WEBSMS Platform”:
Το WEBSMS Platform είναι μια ολοκληρωμένη white label πλατφόρμα (Software as a Service), η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εισέλθουν δυναμικά στην αγορά των SMS και να ξεκινήσουν τη δική τους SMS επιχείρηση μέσα σε μία μόλις μέρα!

γ) Tις native mobile application development υπηρεσίες της:
Η Μ-STAT σχεδιάζει και αναπτύσσει native mobile apps, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών με ευέλικτες, custom λύσεις, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανάπτυξης εφαρμογών. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει, από το σχεδιασμό μιας νέας εφαρμογής και του user experience, μέχρι την ανάπτυξη του κώδικα και την εισαγωγή του τελικού προϊόντος στην αγορά.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί για να συζητήσουμε μαζί σας το ενδεχόμενο συνεργασίας και να μελετήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να σας προτείνουμε – την ιδανική για εσάς – λύση!

Κλείστε μία συνάντηση μαζί μας στη Βαρκελώνη!

Κερδίστε μια 1 πρόσκληση εδώ!

Συναντήστε μας στο περίπτερο 106| Εshow Barcelona Conference | 16 – 17 Mαρτίου 2016