Η ομάδα μας συμμετέχει μαζί με την ομάδα του Αρκτούρου στο φετινό Μαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015.
Μέσα από τη συμμετοχή μας σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και ιστορικά γεγονότα της χώρας μας, στόχος μας είναι να στηρίξουμε ενεργά τόσο το έργο του Αρκτούρου, όσο και του ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Σωματείων).

Τρέχουμε λοιπόν για τον μικρό Πάτρικ, το ορφανό αρκουδάκι που βρίσκεται υπό την προστασία του Αρκτούρου, συμβάλλοντας έτσι στα έξοδα φροντίδας και περίθαλψής του. Ο Πάτρικ βρίσκεται στο ειδικό Κέντρο Περίθαλψης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπου και θα παραμείνει σε ειδικό πρόγραμμα ανατροφής, μέχρι να επανενταχθεί στο φυσικό του περιβάλλον, τον Ιανουάριο του 2016.

Στα πλαίσια αυτά, επιθυμία μας είναι να διαδώσουμε – σε συνεργασία με τον Αρκτούρο – το μήνυμα για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, στηρίζοντας παράλληλα το πνεύμα της ομαδικότητας, του αθλητισμού και της συλλογικής προσπάθειας.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, περισσότεροι από 16.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για την ιστορική διαδρομή του Μαραθωνίου.

πηγές:
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
Μαραθώνιος Αθήνας