H Google δεν σταματά να μας εκπλήσει, αφού πλέον προσφέρει στους χρήστες της μία ακόμη δυνατότητα αναφορικά με το ιστορικό αναζήτησής τους. Τώρα, μπορούν πλέον να κατεβάζουν το ιστορικό των αναζητήσεων τους και ανατρέχουν σε αυτό όποτε θελήσουν.

Μπορείτε να δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στο Google’s support document, στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πως μπορείτε να κατεβάσετε το ιστορικό των αναζητήσεών σας, που αποθηκεύονται τα δεδομένα σας, καθώς και tips για την προστασία τόσο του προφίλ σας, όσο και των δεδομένων σας.
Ας δούμε με μια γρήγορη ματιά τα βασικά βήματα:

  • Μπείτε στο gοοgle λογαριασμό σας και επισκεφθείτε τη διεύθυνση history.google.com/history
  • Αναζητήστε το εικονίδιο των επιλογών και πατήστε πάνω στην επιλογή download.
  • Δημιουργήστε ένα δικό σας φάκελο αρχειοθέτησης και το ιστορικό των αναζητήσεών σας θα ξεκινήσει να κατεβαίνει. Ο φάκελος με το ιστορικό σας θα αποθηκευτεί αυτόματα στο Google Drive σας σε μορφή zip αρχείου, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στο desktop σας.

Τέλος, είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή του ιστορικού των αναζητήσεών σας, για να μπορέσετε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στο μέλλον.

πηγή: mashable.com