Για ακόμα μια χρονιά βραβευτήκαμε στα e-volution Awards 2022, το θεσμό που εδώ και 11 χρόνια βραβεύει τα κορυφαία e-shops, e-businesses και e-commerce agencies της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα «e-Stamp» έλαβαν Bronze βραβείο στην κατηγορία:

Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
Best Response to Changing Consumer Needs during the Pandemic.

Ενέργειες, δράσεις και βελτιωτικές κινήσεις, οι οποίες κατάφεραν να ανταποκριθούν καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είχαν θετικό αντίκτυπο στην εταιρεία.

Τα νέα ψηφιακά γραμματόσημα «e-Stamp» αποτελούν το νέο ηλεκτρονικό σύστημα αγοράς γραμματοσήμων των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η νέα υπηρεσία δημιουργήθηκε ανταποκρινόμενη, άμεσα και αποτελεσματικά, στις νέες ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν το δικό τους γραμματόσημο με τη μορφή κωδικού.
Οι πελάτες των Ελληνικών Ταχυδρομείων μπορούν πλέον να στέλνουν την αλληλογραφία τους εύκολα, άνετα και οποιαδήποτε ώρα, χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε ταχυδρομικό κατάστημα. Εξοικονομούν έτσι, πολύτιμο χρόνο, αποκτούν ευελιξία και αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και πιθανές αναμονές εν μέσω της πανδημίας.
Πρόκειται συνολικά για μια σύγχρονη & αποτελεσματική εξυπηρέτηση στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τα ΕΛΤΑ.

Είναι τιμή μας να βραβεύονται πρωτοπόρες υπηρεσίες που ταυτόχρονα αξιοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες προκειμένου να καλύψουν τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών και ιδιαίτερα σε εποχές που δημιουργούν προκλήσεις όπως η πανδημία.