H Push My Apps πλατφόρμα της M-STAT, παρέχει προηγμένες υπηρεσίες Push Notifications για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αυξήσει το user engagement και το revenue μέσω των mobile εφαρμογών. Μέσω της πλατφόρμας, τα brands μπορούν να αναπτύξουν μία αποτελεσματική push notifications στρατηγική, στοχεύοντας τους κατάλληλους χρήστες, τη σωστή στιγμή!

Mobile marketing automation
Η Push My Apps δίνει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης αποστολής push notifications, με βάση προκαθορισμένα κριτήρια, όπως τις προτιμήσεις των χρηστών, τη γεωγραφική τους τοποθεσία, καθώς και τα γενικότερα ενδιαφέροντά τους.

Eπιπλέον, η πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με 3d party συστήματα για την παραγωγή περιεχομένου, αλλά και την αυτοματοποιημένη αποστολή push. Παράλληλα, υποστηρίζει την ανάπτυξη custom διασυνδέσεων σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών.

Case study: Sport24.gr application
Mέσω της Push My Apps, το Sport24.gr στέλνει πάνω από 20 εκατομμύρια push notifications το μήνα, αυξάνοντας, με αυτόν τον τρόπο, ραγδαία το engagement και το loyalty των χρηστών!

Αυτό το πέτυχε, δημιουργώντας μέσω της Push My Apps πλατφόρμας:

  • Channels για τη δυναμική τμηματοποίηση των χρηστών βάσει των προτιμήσεών τους
  • Custom feeds parsing για την αυτοματοποιημένη αποστολή push ειδοποιήσεων για όλα τα τελευταία νέα, breaking news & αποτελέσματα live αγώνων

H M-STAT σας παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση και τα σωστά εργαλεία, για να αναπτύξετε μία αποτελεσματική push notifications στρατηγική, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Eπικοινωνήστε μαζί μας!