H ομάδα της Μ-STAT σας εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!

Συνεχίζοντας  σταθερά  τη δυναμική της παρουσία και στις διεθνείς αγορές, η εταιρία θα λάβει μέρος σε δύο συνέδρια μέσα στον Απρίλιο, με στόχο να προωθήσει συνολικά το ευρύ φάσμα των mobile marketing υπηρεσιών της.

Malta Telecom Summit

H M-STAT θα συμμετάσχει στο Μalta Telecom Summit, το διεθνές συνέδριο στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών για SMS & mobile payments, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Απριλίου, στη Μάλτα. Η εταιρία θα προωθήσει:

  • Τις ολοκληρωμένες Bulk SMS υπηρεσίες της, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών. Έχοντας εξασφαλίσει απευθείας διασυνδέσεις με όλους τους Ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για τον τερματισμό SMS, η Μ-STAT συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της στρατηγική σε περισσότερες χώρες.
  • Τα Premium SMS & mobile payments, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τιμών για mobile πληρωμές στην Ελληνική & Κυπριακή αγορά.

Συναντήστε μας στο Μalta Telecom Summit

OMExpo by Futurizz

To OMExpo by Futurizz αποτελεί τον επόμενο σταθμό για την ομάδα της Μ-STAT! Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Απριλίου, στη Μαδρίτη και η εταιρία θα προωθήσει τις προηγμένες Βulk messaging υπηρεσίες της και πιο συγκεκριμένα:

  • Το νέο feature Viber fallback to SMS, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να δημιουργεί business προφίλ στο Viber και να στέλνει μηνύματα στο κοινό της, προσθέτοντας πλούσιο κείμενο, links, εικόνες & call to actions. Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν λάβει το Viber μήνυμα σε συγκριμένο διάστημα, τότε αυτομάτως θα λαμβάνει SMS.

Συναντήστε μας στο OMExpo by Futurizz