Η Rakuten Viber, δημοσίευσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τις 10 εταιρίες, που έχουν εξασφαλίσει έως και σήμερα απευθείας συνεργασία μαζί της για την υπηρεσία Viber Service Messages.

Ανάμεσα στους στρατηγικούς συνεργάτες της παγκοσμίως, βρίσκεται και η Μ-STAT, η οποία έχει εξασφαλίσει απευθείας διασύνδεση με την Viber για τη δρομολόγηση μηνυμάτων. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Μ-STAT εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, ταχύτατη, αξιόπιστη και ασφαλή παράδοση μηνυμάτων, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση του όγκου των αποστολών. Μέσω της άμεσης επικοινωνίας της με την Rakuten Viber, η Μ-STAT παρέχει προηγμένη υποστήριξη, τόσο σε τεχνικό, όσο και συμβουλευτικό επίπεδο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άμεση και εύκολη δημιουργία και ανανέωση του Viber Sender ID για κάθε επιχείρηση.

Επιπλέον, ως επίσημος συνεργάτης της Rakuten Viber, η M-STAT προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την κατάλληλη καθοδήγηση για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών Viber messaging καμπανιών. H εταιρία παρέχει επίσης την προαιρετική λειτουργία αναδρομολόγησης μηνυμάτων, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν λάβει το Viber μήνυμα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να το λάβει μέσω SMS (Viber fallback to SMS).

Δείτε περισσότερα